In primul rand imi cer scuze ca nu am notat de unde am luat reteta asta cu catva timp in urma , asa ca nu stiu sursa . Cand am sa aflu sursa am sa corectez aici.
Ingrediente
- 2 oua
- 9 linguri lapte
- 9 linguri zahar
- 9 linguri ulei
- 12 linguri faina
- praf de copt
Pentru umplutura
- 1 kg mere (curatate 700 gr)
- scotisoara
- zahar dupa gust in functie de cat sunt de dulci merele
Merele se curata de coaja si se razalesc .Se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul si se calesc pana cand incep sa lase suc. Se adauga scortisoara (1 lingura) apoi se lasa la racit.
Pana afli de unde ai luat reteta, iti zic ca arata super bine si e tare apetisanta! N-am facut pana acum cu blat turnat, mi se parea cam complicat de facut, dar m-ai convins ca nu e asa. Iti multumesc! :) Treci si pe la mine daca ai timp. O zi buna iti doresc!
RăspundețiȘtergereHallölchen Sandy!
RăspundețiȘtergerePrajiturica Rocher este f. faina.Reteta am prelucrat-o cu Prog. Microsoft PhotoDraw.
Dar prajiturica ta cu mere m-a atrage.
Cu fac destul de des asa ceva, cu siguranta o s ao prepar si eu.
Dar am o intrebare.
Dupa cant. ingredintelor. mi-se pare ca tava care o folosesti tu este mai mica, decum e standardul la mine de 25x35cm.
Daca esti draguta poti sa-mi scrii dimensiunea tavii pe care ai folosit-o?
Iti multumesc in prealabil si iti doresc mult spor in continuare si un WE. placut!
Cu prietenie
Laurici
Andreea merita sa brobezi ca e foarte buna. Te pup
RăspundețiȘtergereLaura am sa probez sa imiprelucrez si eu asa retetele ca imi place mult . Pentru mine nu pentru blog.
RăspundețiȘtergereCat despre tava dimensiunile ei sunt de 22/ 32 cm . Ai dreptate e maimica. Eu am facut si in tava de 25/35 si mare diferenta nu e. Te salut , numai bine.