In primul rand imi cer scuze ca nu am notat de unde am luat reteta asta cu catva timp in urma , asa ca nu stiu sursa . Cand am sa aflu sursa am sa corectez aici.
Ingrediente
- 2 oua
- 9 linguri lapte
- 9 linguri zahar
- 9 linguri ulei
- 12 linguri faina
- praf de copt
Pentru umplutura
- 1 kg mere (curatate 700 gr)
- scotisoara
- zahar dupa gust in functie de cat sunt de dulci merele
Merele se curata de coaja si se razalesc .Se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul si se calesc pana cand incep sa lase suc. Se adauga scortisoara (1 lingura) apoi se lasa la racit.
4 comentarii:
Pana afli de unde ai luat reteta, iti zic ca arata super bine si e tare apetisanta! N-am facut pana acum cu blat turnat, mi se parea cam complicat de facut, dar m-ai convins ca nu e asa. Iti multumesc! :) Treci si pe la mine daca ai timp. O zi buna iti doresc!
Hallölchen Sandy!
Prajiturica Rocher este f. faina.Reteta am prelucrat-o cu Prog. Microsoft PhotoDraw.
Dar prajiturica ta cu mere m-a atrage.
Cu fac destul de des asa ceva, cu siguranta o s ao prepar si eu.
Dar am o intrebare.
Dupa cant. ingredintelor. mi-se pare ca tava care o folosesti tu este mai mica, decum e standardul la mine de 25x35cm.
Daca esti draguta poti sa-mi scrii dimensiunea tavii pe care ai folosit-o?
Iti multumesc in prealabil si iti doresc mult spor in continuare si un WE. placut!
Cu prietenie
Laurici
Andreea merita sa brobezi ca e foarte buna. Te pup
Laura am sa probez sa imiprelucrez si eu asa retetele ca imi place mult . Pentru mine nu pentru blog.
Cat despre tava dimensiunile ei sunt de 22/ 32 cm . Ai dreptate e maimica. Eu am facut si in tava de 25/35 si mare diferenta nu e. Te salut , numai bine.
Trimiteți un comentariu