Glitter Text Generator sandytza: Empanada de branza cu sunca de curcan

Faceți căutări pe acest blog

Empanada de branza cu sunca de curcan

Ingrediente
2 foi de foetaj
200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia
150 gr sunca de curcan
200 ml smantana
3 oua
sare, piper

Preparare
Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava .

Se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza sunca de curcan taiata sau rupta bucati.

Se separa un galbenul de restul oualor se se pune deoparte (se foloseste la uns foaia la sfarsit).
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste sunca.

Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.

Se unge cu galbenusul de ou batut.

Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste)
Se poate servi calda sau rece.

0 comentarii: