Glitter Text Generator sandytza: Ton la gratar cu usturoi

Faceți căutări pe acest blog

Ton la gratar cu usturoi




Ingrediente
  • 2 felii de ton de marimea dorita
  • 5 catei de usturoi
  • sare , piper
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura patrunjel

Se incalzeste gratarul bine si se unge cu o lingura de ulei.

Tonul se sareaza si se pipereaza dupa gust (de preferinta sare mare). Cand gratarul este bine incins se pune tonul. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Usturoiul se taie marunt si se pune in uleiul incins. Se adauga patrunjelul si se lasa pana cand usturoiul incepe sa prinda foarte putin culoare dar nu foarte tare pentru ca el continua sa se prajeasca dupa ce il luati de pe foc.

Cand tonul este prajit se pune pe farfurie se impunge cu furculita si se pune uleiul cu usturoiul si patrunjelul astfel incat sa intre bine in gaurelele facute cu furculita.

Se serveste cu o salata , rosii si lamaie.