Glitter Text Generator sandytza: Aperitive Sandy

Faceți căutări pe acest blog

Aperitive Sandy

Ingrediente
1 foaie de foetaj
1lingura ulei
1 ceapa
3 carnaciori oltenesti
30 gr jambon fiert
30 gr de sunca de porc
30 gr de carnat tip salam de curcan
100 gr ciuperci
1 ou
2 linguri smantana
sare, piper
40 gr cascaval
Preparare
Se prajeste ceapa in ulei pana devine sticloasa apoi se adauga carnaciorii oltenesti . Cand sunt aproape facuti se adauga jambonul, sunca de porc, carnatul de curcan si ciupercile.Se amesteca pe foc pana se prajesc un pic.

Se intinde foaia de foetaj si se taie cu formele care urmeaza sa fie umplute.

Se ung formele cu ulei si se pune foetajul taiat astfel incat sa se lipeasca bine de margini . Se umple cu compozitia preparata.

Separat se bate un ou si se adauga smantana amestecand pana se omogenizeaza,se adauga sare si piper dupa gust, dupa care se toarna cate 2 linguri in fiecare forma .

Deasupra se pune cascaval razalit prin partea marunta a razatoarei.

Se baga la cuptor 15 minute 180 grade.