Glitter Text Generator sandytza: Vinete umplute cu ton si branza

Faceți căutări pe acest blog

Vinete umplute cu ton si branza


Ingrediente
2 vinete
1 ceapa
3 linguri ulei
150 gr ton
30 gr branza
1 ou
1 lingura pasat de rosii
sare, piper

Preparare
Se taie vinetele in doua pe lung si se scobesc. Se pun intr-o tava(eu le-am pus pe o foaie de teflon) se sareaza si se baga la cuptor 15-20 min 180 grade .

Miezul de la vinete se taie bucatele .
Intr-o craticioara se prajeste in ulei o ceapa si se adauga vinetele si un pic de sare. Sa lasa pana vinetele isi schimba un pic culoarea ,amestecand din cand in cand.

Se adauga tonul, pasta de rosii si oul si se amesteca bine.


Se adauga branza si se amesteca pana se topeste.
Se scot vinetele din cuptor si se umple cu compozitia preparata ,dupa care se mai baga 15 minute la cuptor 180 grade.
Sos de branza
100 ml lapte
1 lingura smantana
100 gr branza
sare
Se incalzesc toate pe foc pana se topeste branza. Se toarna peste vinetele puse in farfurie.