Glitter Text Generator sandytza: Friptura din pulpe de pui la capac

Faceți căutări pe acest blog

Friptura din pulpe de pui la capac


Ingrediente -pentru 4 persoane
  • 4 pulpe de pui intregi
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • 1 lingurita nucsoara

Preparare

Intr-o cratita larga se pune apa de jumatate apoi se pune capacul intors unde se vor aseza pulpele.

Pulpele se taie in doua si se sareaza si se pipereaza pe amblele parti.

Capacul se unge cu un pic de unt apoi se aseaza pulpele. Se pune o lingura de ulei apoi se presara peste pulpe praf de usturoi si nucsoara.

Se baga la cuptor la 180 grade timp de 45 -50 minute.

Se poate proba cu o furculita. Daca intra bine in carne este bine facuta.


Se poate servi cu o garnitura de pireu de cartofi cu morcovi.



Aceasta reteta o am de la verisoara mea Alina careia ii multumesc mult pentru ca am ramas surprinsa cat de buna a iesit.