Glitter Text Generator sandytza: Lasagna

Faceți căutări pe acest blog

Lasagna



Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 500 gr sos de rosii
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 9 foi de lasagna semifierte(depinde cat sunt de mari .Ideea e sa ajunga pestru trei straturi)
  • 100 gr parmegiano
  • 300 gr cascaval razalit
  • 3 linguri ulei
  • sare

Preparare

Foile de lasagna se pun in apa calduta timp in care se prepara umplutura.

Se prajeste ceapa si usturoiul taiate marunt in ulei. Se adauga carnea tocata si se amesteca bine. Cand carnea si-a schimbat culoarea se adauga sosul de rosii si sarea.

Se lasa sa clocoteasca timp de trei minute dupa care se adauga un ou si se amesteca bine.

Se mai lasa doua minute la fiert dupa care se poate incepe montarea.

Se pune un pic din umplutura pe fundul tavii ca sa nu se lipeasca foile de lasagna, dupa care se aseaza foile. Peste foi se pune un pic mai putin de jumatate din umplutura de carne . Peste carne se pune un strat de cascaval razalit apoi alt rand de lasagna, iar carne si cascaval si se termina cu un rand de lasagna , un pic de carne si mult cascaval.

Pe deasupra se pune parmegiano si se baga la cuptor 200 grade timp de 20-25 minute pana se rumeneste un pic cascavalul.


1 comentarii:

Oana spunea...

Mi-ai facut o poftaaaaaaaa.....
Eu pun si sos beshamel intre foi.