Glitter Text Generator sandytza: Supa de pui cu galuste de gris

Faceți căutări pe acest blog

Supa de pui cu galuste de gris

Ingrediente
1 pui fara piept
2 morcovi
1 ceapa
1 lingura vegeta secretul gustului
sare, piper
patrunjel

Pentru galuste
2 oua
6-7 linguri gris
sare

Preparare
Se pune puiul cu ceapa, morcovii razaliti si vegeta la fiert. Cand s-au fiert , se scoate carnea si se prepara galustele separat intr-un bol.
Se sparg doua oua , se bat si se adauga grisul si sarea. Se amesteca bine si se lasa asa cinci minute sa se umfle grisul.
Se ia o lingurita si se umezeste in supa, apoi se ia din amestecul de gris cu ou cate un pic si se pune in oala cu supa in momentu cand aceasta fierbe.Se fierb in jur de zece minute la foc incet .
Sunt fierte cand intra usor furculita in ele. Se pot rupe in doua cu o lingura iar daca in interiorul acesteea are acelasi aspect ca in exterior , sunt fierte. Daca in interior au culoarea galbuie , mai trebuie lasate la fiert.
Se potriveste supa de sare si piper si se adauga patrunjelul tocat.