Glitter Text Generator sandytza: Ciorba de porc cu galuste de gris

Faceți căutări pe acest blog

Ciorba de porc cu galuste de gris






Ingrediente
  • 500 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardeu
  • 1/2 pahar pasta de rosii
  • 2 oua
  • 6-7 linguri rase de gris
  • sare, piper
  • bors ''Magic''
  • patrunjel

Se pune la fiert in patru litrii de apa , carnea taiata bucati, ardeul si morcovul taiati bucatele , ceapa intreaga care dupa fierbere se scoate din oala si un pic de sare.

Cand carnea este fiarta , se adauga pasta de rosii iar separat se prepara galustele de gris.

Se bat doua oua, se adauga sare si se amesteca cu grisul. Se lasa 5 minute sa se umfle grisul, apoi cand ciorba fierbe , se ia cu o lingurita din preparatul de ou cu gris si se pune in oala formand galuste.Se lasa la fiert aproximativ zece minute la foc incet.

Pentru a verifica daca galustele s-au fiert se rupe una dintre ele cu o lingurita iar daca in centru nu are culoarea galbena acestea sunt fierte.

In ultimul clocot se pune o lingurita de borssi patrunjel tocat.






1 comentarii:

Bucataras spunea...

La multi ani din partea bucatarasilor, Sanditza! Iti dorim tot ce-ti doresti, liniste, sanatate si iubire!