- 6 oua
- 200 gr faina
- 80 gr cacao
- 1 plic praf de copt
- un pic de sare
- 300 gr zahar
- 200 gr unt
- 1 plic zahar vanilat
- 20 ml visinata
Umplutura
- 50 ml visinata+ 50 ml apa + 100 gr zahar
- aproximativ 35-40 visine
- 1l frisca lichida (daca nu este indulcita calculati ca aveti nevoie si de zahar)
- 30 gr cacao
Pentru decorare , aschiute de ciocolata .
Preparare
Se pun ouale cu zaharul in robot si se bat bine cu fluturasul la o temperatura de 37 grade, timp de 5 minute, viteza 3 1/2 .
In cazul in care nu aveti un astfel de robot , bateti bine ouale cu mixerul apoi adaugati untul topit si visinata.
In cazul in care ati batut ouale cu robotul la 37 grade, puneti untul la temperatura camerei si programati 4 minute , viteza 3 timp in care adaugati si visinata.
Intr-un bol se cerne faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca bine cu zaharul vanilat.
Se adauga peste oua si se amesteca bine .
Daca folositi thermomix programati 10 secunde , viteza 1 ,timp in care adaugati faina si restul ingredientelor .
2 comentarii:
Arata foarte bine! Si cred ca e delicios! Imi salvez si eu reteta. :-)
Te pup, numai bine.
chiar este foarte bun. iar daca sta o zi la rece e si mai bun. te salut
Trimiteți un comentariu