Ingrediente
- 500 gr ciuperci
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- sare
- 200 gr smantana
- patrunjel
Se taie ceapa si usturoiul marunt si se prajesc in ulei.
Ciupercile se curata , se spala si se taie bucatele . Se adauga peste ceapa , se pune un pic de sare si se lasa ca ciupercile sa elimine sucul propriu, amestecand din cand in cand.
Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga patrunjelul si smantana si se lasa sa fiarba aprox. cinci minute timp in care se potriveste de sare.
Se poate acompania de mamaliguta si un ou.
2 comentarii:
INVITATIE DE PARTICIPARE LA CAMPANIA "CLATIDIADA BLOGGERILOR CULINARI".
Primii 70 de bloggeri care se inscriu la acest "drive test" al tigailor pentru clatite, primesc GRATUIT cate o tigaie pentru clatite marca Fissler.
http://retete-de-mancaruri.blogspot.ro/2012/07/clatidiada-bloggerilor-culinari.html
Ce fel de smantana ai folosit? ms
Trimiteți un comentariu