Ingrediente
Blat 1
6 oua
250 gr zahar
150 ml apa
150 ml ulei
3 linguri cacao
350 gr faina
1 praf de copt
Blat2
3 oua
125 gr zahar
75 ml ulei
75 ml apa
1,5 linguri cacao
175 gr faina
1 praf de copt
Preparare primul tort.
Se separa ouale
Galbenusurile se freaca cu uleiul, apa si praful de copt
Albusurile se bat spuma cu zaharul
Se adauga albusurile peste galbenusuri
Se amesteca pana devine o crema omogena
Se adauga treptat faina amestecand continu
Se adauga cacaoa la fel ca si faina
Cand s-a omogenizat totul se adauga in tava si se coace 45 min la 180grade .Se probeaza cu scobitoarea.
Al doilea tort se prepara la fel ca primul dar cu ingredientele scrise mai sus. Primul tort l-am facut intr-o tava de tort mica iar al doilea intr-o craticioara mai mica ca tava.
Montare
Se suprapun cele doua torturi , se taie fiecare in doua si se umple cu crema ganache
Se modeleaza si se unge cu unt toata partea exterioara a blatului. Mie mi-a mai ramas crema si am uns cu crema si cu unt .
Deasupra de imbraca in pasta marshmallow
Se pune papusa in mijloc si se modeleaza dupa preferinta.
Rasol de pasare cu legume
Acum 2 zile
7 comentarii:
wow, ce frumusete de tort!superb! bravo, felicitarile mele!
Sandy ,superba papusa ta ,felicitari!
Multumesc mult fetelor.pupici
Alexandra e superba papusa. Tia iesit foarte foarte bine!Te felicit!
Multumesc mult Anca .pupic
Alexandra, papusa ta este deosebita, se vede ca ai lucrat-o cu mult drag. Ma bucur ca iti place pasta, si eu sunt multumita de ea. O sa incerc sa imbrac si eu un tort cu ea. Felicitatri!
Multumesc mult Alina . Eu de acuma la imbracat tortusi numai pasta asta am sa o folosesc . Asta ca nu am incercat inca cea de zahar :)
Trimiteți un comentariu