Ingrediente
- 300 gr costita de porc (sau carne)
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 1 cana de orez
- 1 cana de lapte
- 1 galbenus de ou
- 100 gr smantana
- sare, piper
- vegeta secretul gustului
- patrunjel
- 5 catei usturoi
- 2 foi de dafin
- 1 ardel iute
Preparare
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga foile de dafin, vegeta, sare, piper si ardeiul iute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.
1 comentarii:
Mmmm ... cred ca este tare buna. Cu smantana, usturoi si ardei iute ... yammy !
Trimiteți un comentariu