Ingrediente
- 0,500 kg carne tocata
- 1 ceapa
- 3 catei usturoi
- ulei pentru prajit
- 150 gr pasta de rosii
- 200 gr cascaval
- sare,piper,cimbru
- 1 ou
- 6 clatite fara zahar si fara praf de copt , la fel se pot folosi foi din paste fainoase speciale pentru caneloni
Se prepara clatitele asa cum este explicat in tehnica de preparare a clatitelor sau in reteta de caneloni cu pui si spanac unde puteti gasi mai multe imagini despre cum se prepara caneloni.
Se prepara umplutura.
Se taie ceapa si usturoiul marunt si se prajesc in ulei. Se adauga carnea , se prajeste un pic si se adauga sarea , piperul si cimbrul. Se adauga 50 gr de pasta de rosii iar cand incepe sa fiarba se adauga un ou si se amesteca bine.
Se umple fiecare clatita cu tocatura preparata , se ruleaza astfel incat capetele sa fie si ele bagate inauntru , si se pun intr-o tava in care s-a pus o lingura de pasta de rosii ca sa nu se lipesca caneloni .
Se toarna pe deasupra restul de pasta de rosii peste care se pune cascavalul razalit.
Se baga la cuptorul preincalzit la 210 grade pana cand se rumeneste cascavalul de deasupra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu