Ingrediente
- 9 foi de lasagna
- 1 vanata
- 1/2 dovlecel
- 1 rosie
- 200 ml sos de rosii
- 250 gr branza philadelphia
- sare
- 1 lingura ulei
- 2 conserve de ton
Se curata vanata si dovlecelul de coaja , se taie felii si se prajesc la gratar sau in tigaie cu un pic de ulei si un pic de sare.
La fel se procedeaza si cu rosia.
Intre timp foile de lasagna se pun in apa calda .
Cand legumele sunt facute se incepe montarea .
Se pune intr-o tava un pic de sos de rosii apoi se pune primul strat de lasagna.
Peste lasagna se pune un strat de felii de vinete apoi unul de dovlecel , peste care se pune o conserva de ton.
Peste ton se pune branza si sosul de rosii iar apoi alt strat de lasagna si se repeta inca odata straturile.
Se termina cu un strat de lasagna , rosia , pasta de rosii si branza.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu