Ingrediente- pentru 2 persoane
1 ceapa
2 catei usturoi
4 pulpe de pui
4 linguri pasta de rosii
sare,piper
2 linguri ulei
1 lingurita boia
1/2 kg macaroane
patrunjel tocat
Preparare
Se taie ceapa marunt si se pune la prajit impreuna cu usturoiul taiat marunt. Cand ceapa devine cristalina se adauga pulpele si boiaua si se amesteca bine. Se adauga apa cat sa acopere carnea si un pic de sare. Se lasa sa fiarba ,adaugand apa din cand in cand daca scade prea mult. Cand carnea este aproape fiarta se adauga macaroanele si pasta de rosii si se lasa la fiert .La sfarsit se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.
Tochitura moldoveneasca- reteta traditionala
Acum 2 ore
1 comentarii:
O mancare usor de preparat. Sotului meu, ii place, destul de mult. Aici, am gasit, cateva retete, foarte bune. Felicitari!
Trimiteți un comentariu