Ingrediente
Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.
Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste)
2 foi de foetaj
200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia
150 gr sunca de curcan
200 ml smantana
3 oua
sare, piper
Preparare
Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava .
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste sunca.
Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.
Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste)
Se poate servi calda sau rece.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu