Ingrediente
1 piept de pui facut filete
2 oua
3 catei usturoi
ulei ,sare,
piper,pesmet
100 ml smantana
100 ml pasta de rosii
Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga
filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig
in ulei.
Intr-o cratita mai larga se pune smantana cu pasta de rosii si un pic de sare si se pune pe foc.
Cand incepe sa fiarba se adauga filetele pe rand , intorcandu-se pe o parte si pe cealalta astfel incat sa ajunga toate in sos. Se lasa pana incepe sa clocoteasca si se da deoparte.
Se lasa 5 minute asa in sos inainte de a se servi. Se pot servi cu garnitura de cartofi pai sau de
1 piept de pui facut filete
2 oua
3 catei usturoi
ulei ,sare,
piper,pesmet
100 ml smantana
100 ml pasta de rosii
Se face mujdei din usturoi si un pic de ulei. Se pune intr-un bol si se mai adauga un pic de ulei. Se adauga
filetele de pui si se amesteca bine. Se lasa asa 5 minute.Separat se bat 2 oua cu un pic de sare. Se dau filetele prin pesmet , apoi prin ou ,apoi iar prin pesmet si se frig
in ulei.
Intr-o cratita mai larga se pune smantana cu pasta de rosii si un pic de sare si se pune pe foc.
Cand incepe sa fiarba se adauga filetele pe rand , intorcandu-se pe o parte si pe cealalta astfel incat sa ajunga toate in sos. Se lasa pana incepe sa clocoteasca si se da deoparte.
Se lasa 5 minute asa in sos inainte de a se servi. Se pot servi cu garnitura de cartofi pai sau de
orez.
2 comentarii:
super idea!am notat reteta Ale ;)) cred ca pe maine o pun in aplicare :D!pupici si multumesc!
daca o faci o data sigur o sa repeti ca e foarte bun si usor de facut. pupici
Trimiteți un comentariu