Reteta
Blat pandispan
10 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
5 linguri cacao
5 linguri ulei
1 plic praf de copt
Preparare
Se separara ouale, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul ,galbenusurile , uleiul si praful de copt, apoi treptat faina si cacaoa. Se coace in cuptor 45 minute 180 grade. Se verifica cu scobitoarea.
Se taie tortul in 3 pe orizontala , se umple cu crema ganache. Se imbraca in frisca si deasupra se pune placa cu desen facuta din glase. Partea laterala se imbraca in pasta marshmallow. Se decoreaza cu frisca dupa preferinta.
4 comentarii:
Foarte frumos tortuletul pentru copii!
O intrebare , se poate pune placa direct pe frisca?nu se topeste de la umezeala?
Lissa tocmai asta e ca trebuie sa se topeasca ca daca nu, nu o poti taia ca se face beton. Si cand se topeste parca e din crema si partea dedeasupra nu iti dai seama ca e facuta separat. La fel e facut si tortul cu mickey mouse si s-a taiat super toti credeau ca e desenat din crema deasupra.
superb tortuletu !felicitari pup
Multumesc mult Cristina pup
Trimiteți un comentariu