Ingrediente
225 gr unt
360 lapte praf
6 linguri cacao
1 fiola esenta de rom
1/2 fiola esenta de vanilie
300 gr zahar
150 ml apa
Preparare
Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc.
Cand zaharul s-a topit se adauga 75 gr unt.
Cand untul s-a topit se adauga 3 linguri cacao si 1/2 fiola esenta de rom. Se ia de pe foc si se adauga 130 gr lapte praf.
Se pune intr-o tava mica si se lasa la racit 10 minute , timp in care se prepara ciocolata alba.
7 comentarii:
imi place mult cum ti-a iesit ciocolata! o sa incerc si asa! e foarte aspectuasa!:Dce dulcel e puiul tau!:D
Multumesc mult Diamond :)
Super arata ciocolata ta de casa, tb sa o incerc si eu. Merci!
arata foarte bine...o sa incerc si eu reteta ta ,felicitari
liana si violet spor la treaba merita incercata. nu folositi lapte pentru copii. folositi lapte praf alimentar.
Buna,
Excelent arata ciocolata. Imi spui te rog cam cat de mica este tava in care o faci? Cam ce dimensiuni are? Mersi frumos, abia astept sa o incerc! Ozana
Buna Oana . Tava mea este de 19/19 cm . Ai grija ca au mai fost care au facut reteta asta si au zis ca le-a iesit moale. Inca de cand este calda trebuie sa fie destul de tare . Nu folosi lapte praf de copii . Depinde de laptele ce il folosesti. Daca vezi ca este moale mai adauga lapte praf. Eu la laptele ce il folosesc in Spania (Nestle dar nu de copii)astea sunt cantitatile ce le foilosesc mereu.
Trimiteți un comentariu