Glitter Text Generator sandytza: Empanada de cascaval cu jambon

Faceți căutări pe acest blog

Empanada de cascaval cu jambon









Ingrediente



  • 1 foaie de foietaj

  • 150 gr cascaval

  • 150 gr jambon de porc (prosciuto)

  • 100 ml smantana

  • 2 oua

  • sare, piper

Preparare
Se intinde foaia de foietaj pe hartia de bucatarie pusa in tava .
Pe jumatatea foii se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza feliile de jambon.
Se bat ouale apoi se ia o ligura de ou batut si se pune deoparte.
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste jambon.
Se acopera cu cealalta jumatate de foaie ramasa libera . Marginile se baga un pic sub empanada ca sa nu se desfaca.
Se unge cu oul batut ce l-am lasat deoparte..
Se taie cu cutitul usor sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
Se poate servi calda sau rece.